Maia Sandu și Dorin Chirtoacă își măsoară indicele protestatar! Lidera PAS se crede mai iubită și îl trimite pe fostul primar de Chișinău în altă parte

media_153116694602506600

Liderul Partidului ”Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu a reacționat la ”supărarea” fostului primar de Chișinău Dorin Chirtoacă pentru faptul că liderii de opoziție nu i-au permis să susțină discursuri în timpul protestelor organizate în ultima perioadă în Capitală. În opinia liderului PAS, Dorin Chirtoacă ar trebui să înțeleagă un singur lucru – protestele organizate de PAS, PPDA și PLDM nu sunt potrivite pentru a verifica dacă lumea îl place sau nu pe Dorin Chirtoacă.

”Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă faptul că nu este momentul ca acesta să verifice dacă lumea îl iubește sau nu. Noi acum ne luptăm cu dictatura. Dacă și el vrea să lupte cu dictatura și în țară să domine democrația, să-și adune atunci susținătorii și să iasă la proteste. Dar dacă el vrea să iasă și să vadă câtă lume o să-l susțină sau câți o să-l trimită acasă, nu este locul și nici momentul potrivit”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii ”Politica” de la postul de televiziune TV8.

Realitatea.md amintește că recent, Dorin Chirtoacă a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că liderii de opoziție Maia Sandu și Andrei Năstase nu i-au permis să susțină discursuri în timpul protestelor. Mai mult, el a spus că cei doi nu vor să discute cu el formarea unui bloc comun alături de liberali.

Realitatea.md a surprins momentul în timpul protestului din fața Parlamentului, când Andrei Năstase a refuzat să-i ofere microfonul lui Dorin Chirtoacă.

sursa: realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By