Locatarii unui bloc de la Botanica, puși pe jar. O femeie în stare avansată de ebrietate a lăsat cratița pe aragaz (VIDEO)

Screenshot_15

Pompierii Detașamentului salvatori sectorul Botanica din mun. Chișinău au intervenit pentru a salva o femeie în vârstă de 65 de ani dintr-un apartament cuprins de fum. Intervenția a avut loc în după amiaza zilei de ieri, la ora 16.05 minute, într-un bloc de pe strada Cuza Vodă.

Femeia se afla în stare avansată de ebrietate și risca să se intoxice cu fum după ce a lăsat o cratiță pe aragazul conectat. Apelul la Serviciul 112 a fost efectuat de vecini, care erau îngrijorați de fumul dens, dar și de faptul că femeia nu deschidea ușa.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu două echipe de pompieri. Salvatorii au reușit să intre în interiorul apartamentului de la etajul 5, folosind autoscara de intervenție. În mai puțin de 5 minute aceștia au lichidat sursa de aprindere și au evacuat femeia din zona de risc.

Persoana nu s-a inhalat cu fum toxic. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi stabilite de către specialiști.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2018, salvatori și pompierii au salvat din incendii 440 de persoane. În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze pentru ajutor Serviciul 112.

You may also like

Comments are closed.

By