Integritatea unui alt fruntaş PAS, pusă la îndoială. Pe vremuri făcea parte din echipa Voronin-Tcaciuk (FOTO)

Integritatea unui alt fruntaş al Partidului Acţiune şi Solidaritate este pusă la îndoială. Vorbim despre Sergiu Litvinenco, personaj cu multe schelete în dulap. Astfel, în imaginea de mai jos, imortalizată în perioada guvernării comuniste, Litvinenco apare în echipa PCRM, alături de Vladimir Voronin şi Mark Tkaciuk.

Astăzi, Sergiu Litvinenco s-a oploşit în echipa liderului PAS, Maia Sandu, sperând să se pricopsească cu bani din derularea unor proiecte finanţate din exterior. Altfel spus, Litvinenco este un profitor mărunt, care, de dragul căpătuielii, sare dintr-o barca în alta.

IMG_20180726_105137_936

Un alt personaj care a deținut funcții importante în guvernarea comunistă şi care, astăzi, este ”într-un PAS” cu Maia Sandu, se numeşte Natalia Catrinescu, fost şef al Direcţiei coordonarea politicilor şi asistenţei externe, din cadrul Aparatul Guvernului.

Presa a scris că Natalia Catrinescu era om de nădejde al fostului ministru al Economiei, Igor Dodon, actualmente șef al statului. Drept dovadă a încrederii de care se bucura Natalia Catrinescu servește includerea acesteia în Colegiul Ministerului Economiei şi Comerţului, instituție care coordona politicile economice ale Republicii Moldova, în perioada în care Partidul Comuniștilor avea în mâini pâinea și cuțitul.

sursa: today.md / foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By