Încă un protest eșuat: Maximum 20 de oameni au răspuns astăzi apelului de mobilizare al PAS, PPDA și PLDM

mnjk

Susținerea lui Năstase și Sandu scade pe zi ce trece! Din protestele organizate de PPDA, PAS și PLDM a rămas doar amintirea. Toate trei partide abia mai adună cel mult 20 de oameni, ca să stea în fața instituțiilor publice. Așa s-a întâmplat și astăzi, în fața ministerului finanțelor, unde, la apelul de mobilizare a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, a răspuns o mână de oameni de vârsta a treia.

Și la mitingul organizat ieri în faţa Primăriei Capitalei, de PAS, PPDA şi PLDM, au participat doar câteva zeci de persoane, majoritatea de vârsta a treia. Acest lucru s-a putut vedea din imaginile filmate cu drona, la faţa locului.

Situaţia nu este roz nici la acţiunile desfăşurate în teritoriu, de către liderii PPDA, PAS şi PLDM. Astfel, la protestul de la Nisporeni, organizat duminica trecută, au participat doar câteva zeci de simpatizanţi ai formaţiunii, dominați însă, de localnicii nemulţumiţi de prestaţia formaţiunii lui Andrei Năstase.

O manifestaţie similară, cu acelaşi deznodământ, s-a derulat şi la Criuleni. Acolo, un alt grup minuscul de membri ai PAS, în frunte cu Maia Sandu, au încercat să adune oamenii la un miting în faţa sediului administraţiei locale, însă apelul lor a fost tratat cu indiferenţă.

You may also like

Comments are closed.

By