Simpatizanții Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase au agresat un jurnalist de la Publika TV

fa2a6018_1_59249700

Simpatizanții Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase, aduşi astăzi la miting-ul organizat în fața Parlamentului, au agresat un jurnalist al postului de televiziune Publika TV. O participantă la manifestaţie a lovit chiar peste mână reporterul acestui canal.

Nu este pentru prima data, când ortacii PPDA sau PAS recurg la injurii şi acţiuni agresive faţă de presa incomodă. Astfel, un  reporter al portalului de știri Vocea Basarabiei a fost agresat verbal de liderul PPDA, Andrei Năstase. Portalul citat și-a exprimă public indignarea în legătură cu acest atac, dar și cu alte cazuri de agresare a jurnaliștilor, de către fruntașii Platformei DA.

Şi postul de televiziune Moldova 1 a lansat, în tipul campaniei electorale pentru alegerile din 3 iunie, un apel public în care condamnă acțiunile de presiune și imixtiunea liderilor PAS şi PPDA în politica editorială a postului public de televiziune. Conducerea susţinea atunci că televiziunea publică este ținta unor acuzații nefondate și a unei campanii de defăimare, iar „liderii PAS şi PPDA promovează mesaje calomnioase și lipsite de bază factologică”.

Amintim, totodată, că Andrei Năstase, și-a ieșit din pepeni, și în momentul în care a fost întrebat de reporter PRO TV despre agresarea tinerilor artiști stradali de către protestatarii din faţa Primăriei Chişinău. Ulterior, după conferință de presă, acesta i-a reproșat jurnalistei că îi pune întrebări incomode.

sursa: hotnews.md / foto:publika.md

You may also like

Comments are closed.

By