După ce a câștigat judecata, Balacci cere dezmințirea calomniilor de la presa care a dezinformat!

Screen Shot 2018-07-05 at 10.03.02 AM

Bloggerul Veaceslav Balacci solicită unor portaluri informaționale și televiziuni publicarea dezmințirilor despre informații calomnioase pe care acestea le-au difuzat. Solicitarea lui Balacci vine după ce Curtea de Apel Chișinău a admis apelul său de casare a unei decizii a judecătoriei Chișinău.

Portalurile agora.md, crime.md, dar și altele au scris anterior că Balacci a fost obligat, printr-o hotărâre a Judecătoriei Chișinău, să dezmintă un articol postat pe blogul său, în care figurează numele fostului ministru al Finanțelor, Veaceslav Negruța. Ultimul, alături de un șir de persoane publice, este acuzat de Balacci că ar fi participat la furtul miliardului.

”Azi, 5 iulie 2018, Curtea de Apel Chișinău a admis apelul meu, a CASAT INTEGRAL hotărârea Judecătoriei Chișinău din 14 martie 2018 și a emis pe caz o nouă hotărâre, prin care acțiunea cetățeanului Negruța a fost respinsă ca fiind NEFONDATĂ! În consecință, solicit PUBLIC instituțiilor mass-media: agora.md, TV8, crimemoldova.com și celelalte care au tirajat PROPAGANDISTIC materialul de să dea dovadă de bună-credință și respect pentru deontologia jurnalistică și să publice DEZMINȚIRI sau UPDATE la materialele difuzate, pentru ca să putem astfel evita procedurile litigioase!”, a postat Balacci, pe Facebook.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By