Dorin Chirtoacă îi răspunde Maiei Sandu: Chestiunea cu “mă iubește, nu mă iubește” e din opera cu fetițe care ghicesc în romanițe!

chirtoaca

Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă îi răspunde cu aceeaşi monedă liderului PAS, Maia Sandu, care l-a atacat dur în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8. Maia Sandu i-a recomandat lui Dorin Chirtoacă să nu revendice microfonul la acţiunile de protest ale PPDA, PAS şi PLDM şi “să înțeleagă faptul că nu este momentul ca acesta să verifice dacă lumea îl iubește sau nu”.

“Acesta este răspunsul, dar anume în limba română la ceea ce ați spus în …limba rusă. Chestiunea cu: “mă iubește, nu mă iubește”, este din opera cu fetițe care ghicesc în romanițe. Ați avut nevoie de un pretext, l-ați inventat, destul de copilăresc însă”, a replicat Dorin Chirtoacă, într-o postare pe Facebook.

Fostul edil nu a uitat să-i reamintească Maiei Sandu despre protestele comune, din 2016, ale lui Andrei Năstase, fugarul Renato Usatîi, dar şi ale socialştilor lui Igor Dodon.

“În 2015, alături de Dodon și Usatii nu era o problema să protestați, punând: “batista pe țambal” cu privire la integrarea europeană? În plus, în 2017, ați spus: “Nu poate fi impusă sau făcută unirea așa cum s-a întâmplat altă dată. Recent ați mai spus că despre Unire că este aiureală. Acum ați trecut la măsuratul iubirii. Un fel de “evoluție”, de la țambal …la romanițe. De ce? Există totuși acest risc de care se vorbește, al înlocuirii unui clan, cu alte clanuri?”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

“Să fie clar, Unirea cu România – acesta este obiectivul integrării europene. Reîntregirea neamului românesc va avea loc în secolul XXI! Oricâți bufoni, țopici, pitici, romanițe și țambaluri ne vor stă în cale, tot asta vom face – Unirea!”, a conchis fostul edil.

Timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By