Dodon: Năstase a încălcat legislaţia electorală, sperând că va fi exclus din cursă, iar mai apoi să se victimizeze

dodon

Liderul PPDA, Andrei Năstase este criticat dur de preşedintele Igor Dodon. În timpul raportului de activitate al președintelui țării pentru un și jumătate, Dodon a declarat că Andrei Năstase a încălcat legislaţia electorală, sperând că va fi exclus din cursă şi că va putea, ulterior, să se victimizeze.

„Faptul ca unul dintre candidați, Năstase, a încălcat legislația, eu cred că lucrul acesta este evident. Eu consider că el a făcut-o intenționat. El înțelegea că nu câștigă, credea că nu câștigă alegerile și a făcut-o intenționat încă în primul tur, sperând că va fi exclus și să se victimizeze. Dacă a făcut unul încălcări trebuia pe Ion Ceban să-l lese. Alegeri repetate, Ion Ceban. Pentru ce îi dați jos pe ambii?”, a declarat Igor Dodon.

Şeful statului s-a referit și la lidera PAS, Maia Sandu, taxând-o dur pentru activitatea în funcţia de ministru al Educaţiei.

„Acum ei văd fotografii că uite au plecat lumea din țară în 2015 – 2018. Cine a închis școlile ca să plece copiii din sate? Și ei strigă ciuma roșie? Vreau să vă aduc aminte: albaștrii, voi ”golubîie” ați fost, galbeni și verzi ați fost la guvernare”, a precizat şeful statului.

Igor Dodon a criticat şi modul în care sunt organizate protestele PPDA, PAS şi PLDM.

„Ce fel de proteste sunt acestea? Protestăm oleacă, pe urmă ne ducem la mare, pe urmă iară venim. Care este obiectivul? Obiectivul este să facem dreptate în ceea ce ține de primărie sau obiectivul este să ridicăm valul pentru alegeri parlamentare? Dacă vreți să faceți să ridicați valul, și eu cred că ei sunt bucuroși tare și Năstase, și Maia că ei n-au câștigat primăria”, a conchis Igor Dodon, citat de hotnews.md.

You may also like

Comments are closed.

By