Consumator de droguri reţinut în sectorul Buiucani al capitalei

foto-drog

La data de 28 iulie curent, în cadrul patrulărilor demarate de un echipaj mobil al Batalionului Patrulare şi Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în raza sectorului Buiucani, poliţiştii au observat un individ suspect. Asupra acestuia poliţiştii au depistat un pachet cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei şi două dispozitive din plastic confecţionate artizanal, predistinate consumului de substanțe narcotice.

Individul în vârstă de 26 de ani, a fost escortat la Inspectoratul de Poliţie Buiucani pentru audieri, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Conform legii acesta riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 .

Poliţia Capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul 112 în caz de urgenţă.

You may also like

Comments are closed.

By