Botanica // Salvatorii au intrat pe geam pentru a scoate o fetiță de 4 ani, lăsată singură (VIDEO)

Screenshot_5

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați, în dimineața zilei de ieri, pentru a scoate o fetiță în vârstă de 4 ani lăsată fără supreveghere de una singură într-un apartament de la etajul 4. Acțiunea de salvare a minorei a avut loc într-un bloc de pe strada Dacia din mun. Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost efectuat la ora 05:25 de către vecini, сare au auzit plînsul copilului lîngă ușa închisă. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a stabilit că în apartament se afla doar copilul speriat fără supravegherea maturilor.

Echipajul a scos fetița din apartament prin geamul lăsat deschis. Copilul nu a avut de suferit și a fost preluat de medicii ajunși la fața locului, iar ulterior aceasta a fost transportată la spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco.

Toate circumstanțele vor fi stabilite de către organele de drept.

IGSU al MAI îndeamnă oamenii care au în grijă copii să nu-i lase nesupravegheați. Conform datelor IGSU de la începutul anului 2018, peste 30 de copii au fost salvați de pompieri și salvatori din diferite situații de risc.

You may also like

Comments are closed.

By