Alte 4 localități din Dubăsari vor avea drumuri calitative în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”

211

Alte patru localități din raionul Dubăsari, până la sfârșitul lunii iulie, vor avea drumuri bune și calitative în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”. Este vorba despre Pîrîta, Coșnița, Molovata Nouă și Oxentea.

Astăzi ministrul Economiei și Infrastructurii. Chiril Gaburici a întreprins o vizită de lucru în raionul Dubăsari, pentru a verifica mersul lucrărilor de reparație a drumurilor, conform programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Responsabilii au prezentat lucrările deja executate și etapele care urmează a fi întreprinse, pentru finisarea integrală a lucrărilor pe tronsoanele de drum din cele 11 localități din raionul Dubăsari, incluse în proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”.

reparatie drum

193

Ministrul Chiril Gaburici a discutat cu drumarii care execută lucrările de reparație și reconstrucție a drumurilor despre tehnicile utilizate, calitatea materialului folosit și mașinile performante care le simplifică munca. La finalul vizitei în teritoriu, ministrul Economiei și Infrastructurii a reiterat că mizează în continuare pe un dialog deschis și constructiv cu autoritățile publice locale și antreprenorii implicați în executarea lucrărilor de reconstrucție a drumurilor.

lucrari drum reparatii

Costul estimat pentru reparația unei străzi din localitatea Pîrîta, cu lungimea de 1,1 km, este de 3, 2 milioane de lei. În satul Coșnița, pentru restaurarea unui tronson de drum cu lungimea de 1,3 km s-au alocat 2,9 milioane de lei. Lucrările de modernizare a părții carosabile din pietriș în asfalt, cu lungimea de 1 km, din Molovata Nouă, costă aproximativ 2,8 milioane de lei. Pentru reparația drumului cu lungimea de 1 km din Oxentea sunt necesare 1,5 milioane de lei.

You may also like

Comments are closed.

By