Activista PAS, despre care presa a scris că era omul de nădejde al lui Dodon, și-a schimbat brusc numele

pas

După ce presa a developat trecutul său de demnitar comunist, activista PAS Natalia Catrinescu și-a schimbat brusc numele și trimite comunicate de presă în numele Diasporei. În unul dintre acestea, Natalia Catrinescu, din săptămâna aceasta Gavriliță, informează despre un mesaj al moldovenilor din străinătate către Comisia Electorală Centrală, în care cer instituției ”asigurarea dreptului la libera exprimare a votului”.

2-10

1-7-696x395

Anterior, presa a scris că Natalia Catrinescu, actualmente fruntaș al PAS-ului Maiei Sandu, a fost şef al Direcţiei coordonarea politicilor şi asistenţei externe, din cadrul Aparatul Guvernului.

Catrinescu era om de nădejde al fostului ministru al Economiei, Igor Dodon, actualmente șef al statului. Drept dovadă a încrederii de care se bucura Natalia Catrinescu servește includerea acesteia în Colegiul Ministerului Economiei şi Comerţului, instituție care coordona politicile economice ale Republicii Moldova, în perioada în care Partidul Comuniștilor avea în mâini pâinea și cuțitul.

Presa a mai scris că însăși Maia Sandu se bucura de încrederea totală a fostului ministru Igor Dodon. De altfel, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului lider al PAS, în perioada în care Maia Sandu era propusă de Partidul Liberal Democrat din Moldova pentru funcția de prim-ministru.

„O felicit că pentru cariera profesională este un succes, a făcut un pas important pentru CV. O cunosc pentru că a fost în subordinea mea, în 2005, când eram în funcţia de viceministru al economiei şi comerţului. Mai târziu am lucrat împreună în Guvern în subordinea doamnei Zinaida Greceanîi, în diferite proiecte. Ea a fost în echipa noastră. Maia Sandu a fost în echipa de persoane tehnocrate profesioniste din Guvernul Republicii Moldova în care am activat şi eu”, a declarat atunci Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

sursa: actual.md

You may also like

Comments are closed.

By