Accident la Iași // O mașină cu moldoveni a intrat într-un copac: patru persoane rănite, printre care doi copii

accident_0

Patru moldoveni au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier produs în această dimineață în Judeţul Iaşi, localitatea Leţcani.

Potrivit informațiilor, șoferul ar fi adormit la volan, iar maşina pe care o conducea a intrat într-un copac. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, unde primesc îngrijiri medicale. Şoferul s-a ales cu dureri de cap şi de coloană, în timp ce soţia lui are contuzii multiple, notează stiripesurse.ro.

„În autoturismul implicat în accident au fost patru victime, doi adulţi şi doi copii, fiind vorba despre o familie din Republica Moldova. Copiii se aflau pe bancheta din spate, cu centurile puse. Din câte se pare, şoferul ar fi adormit la volan şi ar fi intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului din Leţcani. La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD. Şoferul şi copilul de 2 ani sunt transportaţi la UPU Sfânta Maria, iar, mai apoi, la Sfântul Spiridon. Celălalt copil, de 8 ani, este dus, de asemenea, la UPU Sfânta Maria, în timp ce mama sa este transportată la UPU Sfântul Spiridon”,
a declarat șeful UPU-SMURD, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, citată de Mediafax.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă în cazul acestui accident.

You may also like

Comments are closed.

By