Accident cu doi MORŢI şi doi RĂNIŢI în România: victimele sunt cetățeni ai R. Moldova

3-1

Un accident grav de circulație a avut loc astăzi dimineață, pe DN 11 Braşov – Tîrgu Secuiesc, în zona comunei Moacşa, judeţul Covasna. Un autoturism înmatriculat în R. Moldova, în care se aflau trei persoane, s-a tamponat cu un autotren. În urma impactului, două persoane au murit şi alte două au fost grav rănite.

Potrivit Poliţiei Covasna, accidentul s-a produs după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens.

”În urma evenimentului şoferul autoturismului (bărbat 28 ani) şi unul din pasageri (bărbat 57 ani) si-au pierdut viaţa. Un alt bărbat de 32 de ani, pasager în autoturism, dar şi şoferul de TIR au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal autotrenul”, potrivit Poliţiei Covasna.

Reprezentanţii ISU Covasna au spus că au transportat la spital cele două persoane, respectiv pe şoferul autotrenului şi un pasager din maşină. Cele două persoane care au murit erau în maşină şi au rămas încarcerate în urma impactului, fiind scoase de echipaje de Descarcerare.

2-1

img (1)

sursa: mediafax.ro

You may also like

Comments are closed.

By