Usatîi spune deschis că discută periodic cu Năstase și îi oferă recomandări bune

nastase, dodon, usatii

Liderul PPDA, Andrei Năstase, care a câștigat cursa pentru primăria Capitalei, în detrimentul socialistului Ion Ceban, este susținut de liderul ”Partidului Nostru” Renato Usatîi, fost primar de Bălți, cercetat penal în Moldova și fugit la Moscova.

Renato Usatîi a recunoscut legăturile cu Andrei Năstase la „Adevărul Live” de pe adevarul.ro. Acesta a declarat că discută periodic cu Năstase și nu doar despre problemele capitalei și că îi oferă recomandări bune.

În cadrul aceleiași emisiuni, Renato Usatîi a mai declarat că nu l-a susținut direct pe Năstase la alegerile din 3 iunie, deoarece un sprijin public i-ar fi creat probleme. În același timp, Usatîi a recunoscut că mulți membri și simpatizanți ”Partidului Nostru” au votat pentru Andrei Năstase.

„Unii reprezentanţi mass-media şi uniii politicieni din România spun că a câştigat candidatul pro-român, că au câştigat forţele pro-euopene – nu. Pentru Năstase au votat, de asta aţi văzut entuziasmul meu, au votat inclusiv mulţi vorbitori de limbă rusă”, a declarat Renato Usatîi la „Adevărul Live.

Presa a scris în repetate rânduri despre legăturile lui Renato Usatîi cu FSB-ul rusesc. Iar comanda pe care a primit-o Usatîi după evadarea sa la Moscova, ca să nu fie cercetat penal în Republica Moldova, este să destabilizeze situația politică și economică internă.

De asemenea, încă în anul 2014, Renato Usatîi a recunoscut, într-o convorbire înregistrată, că toate afacerile sale au avut succes în Rusia datorită legăturilor cu FSB.

sursa: Timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By