Trollul lui Năstase îl atacă cu înjurături pe ambasadorul SUA la Chișinău

james-pettit

Unul dintre trollii deconspirați ai lui Andrei Năstase, care a furat identitatea unui cântăreț din România, îl atacă pe ambasadorul Statelor Unite la Chișinău. Într-o postare pe Facebook, individul care își zice ”Andrei Petru”, debitează înjurături la adresa diplomatului și îl acuză că a avut o reacție prea blândă la decizia judiciară de invalidare a mandatului de primar al lui Năstase.

Într-un limbaj plin de înjurături și ofense, identice cu cele folosite de Năstase, trollul afirmă că Pettit nu a protestat dur pentru că ar fi primit din partea guvernării terenul fostului stadion republican pentru construcția noului sediu al ambasadei. Acesta a scris că nu toți se vând pe lei și dolari, unii se vând ”și pe loturi de pământ”.

Individul cu identitate furată propune să fie organizate proteste și în fața misiunii diplomatice americane.

Amintim că presa a demonstrat recent că individul care își spune ”Andrei Petru” este un impostor care sub paravanul unei identități furate postează în susținerea PPDA și contra guvernării. Acesta folosește poza cântărețului din România Cristi Nistor, iar când a fost somat să o schimbe, i-a reproșat că acesta a devenit cunoscut peste Prut anume datorită lui. În apărarea trollului a sărit vicepreședintele PPDA Inga Grugoriu. Aceasta a scris într-un comentariu pe Facebook că ”E de treabă. Din Transnistria. Om ca lumea”.

Trollul ”Andrei Petru” a ajuns în atenția opiniei publice pe 18 aprilie, când a scris că este gata să ofere 30 de mii de euro celui care îi va arăta cele 11 case ale lui Năstase. În scurt timp, jurnaliștii au stabilit că în spatele identității false se ascunde un oarecare Andrei Petică.

photo5292168001468082527 (1)

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By