Șor, finanțatorul PLDM, povestește cum “bursiera” Sandu lua indicații de la Filat privind votul pentru MILIARD

sor sputnik md

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a votat în cunoștință de cauză, în noiembrie 2014, pentru alocarea de către Guvern a 9,5 miliarde de lei de la Banca Naţională drept garanţie de stat către BEM, Banca Socială şi Unibank. Mai mult, înaintea acestui vot, Maia Sandu s-ar fi întâlnit cu liderul PLDM, Vlad Filat, pentru a primi indicații concrete privind votul de la Guvern.

Despre acest lucru a informat astăzi, într-o postare pe Facebook, primarul de Orhei, Ilan Șor, care a participat și el la întâlnirea dintre Maia Sandu și Vlad Filat.

”Pot să îți reamintesc că înainte de a vota garanția de stat – timp de o oră și jumătate te-ai aflat la o întâlnire în locul despre care știm eu și tu și persoana cu care erai acolo. Îți aduci aminte?”, a scris Ilan Șor pe Facebook.

Reacția lui Ilan Șor vine după ce Maia Sandu l-a ameninșat cu judecata, pentru informația publicată ieri, despre suplimentul la salariu, pe care l-ar fi primit în plic de la Vad Filat, atunci când deținea funcția de ministru al Educației.

”Hoțul de miliarde Ilan Șor minte cu nerușinare că eu aș fi luat bani în plic. Nu am luat niciodată bani nici în plic, nici altfel de la Șor, Filat și nimeni altcineva. Mi-am câștigat întotdeauna banii cinstit”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Replica primarului de Orhei nu s-a lăsat așteptată și a fost una devastatoare. Pe lângă episodul cu votul pentru acordarea garanției de stat pentru cele trei bănci falimentare, Ilan Șor i-a amintit Maiei Sandu și despre cum a ajuns să fie angajată de Vlad Filat. Șor i-a promis liderului PAS că va veni cu detalii suplimentare.

”Maia, îmi amintesc foarte bine istoria, când Filat te-a angajat la lucru, cum a început totul și despre ce ți-a povestit. Dar despre asta mai târziu….” , menține suspansul Ilan Șor.

sursa: Timpul.md / foto: sputnik.md

You may also like

Comments are closed.

By