Reţinută de poliţişti pentru că a furat un portmoneu // VIDEO

foto-foto

Ofițerii de investigații a Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii sectorului Centru, au reținut o femeie în vârstă de 36 ani, domiciliată în capitală, pentru furt de portmoneu. Incidentul a avut loc ieri, 5 iunie, în troleibuzul de pe ruta nr.13, strada Dokuceaev.

Bănuita a sustras din buzunarul unui bărbat în vârstă de 35 ani, portmoneul în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești, cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 550 lei. Suspecta a fost reținută și escortată la inspectoratul de poliție a sectorului Centru pentru documentare.

Femeia anterior a mai fost judecată pentru infracțiuni similare.

Actualmente ea este reținută pentru 72 ore în Izolatorul de detenție provizorie a Direcție de Poliție mun. Chișinău și este certetă penal pentru săvârșirea infracțiunii de pungășie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By