Protestul șoferilor în centrul Capitalei a dat peste cap traficul rutier (VIDEO)

Screenshot_1

Mai mulţi conducători auto, care au circulat astăzi în centrul Capitalei, au fost puşi pe jar de protestul organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale. În mai imagini video surprinse de internauţi se poate observa cum oamenii îşi manifestă deschis indignarea faţă de blocajul creat în inima Chişinăului, cauzat de protestatari.

Amintim că un grup de șoferi a protestat în fața Guvernului față de majorarea prețurilor carburanților. Asta deşi ANRE a anulat decizia de majorare, după ce prim-ministrul Pavel Filip a cerut să fie examinată această posibilitate.

â
foto:timpul.md

34384052_1053902524757838_8951468635281424384_n
foto: Facebook (Vadim Ungureanu)

Presa a scris astăzi că unul dintre organizatorii protestului de astăzi a fost condamnat anterior pentru activitate de mercenar în estul Ucrainei. Este vorba despre Valeriu Chirca.

Numele acestuia figurează într-o investigație a RISE Moldova despre mercenarii din țara vecină. Printre participanții la acțiunea de astăzi au fost observați și vicepreședinții Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Nostru, Inga Grigoriu și Ilian Cașu.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By