9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

Primarul Năstase vrea să facă reforme aducând înapoi oamenii lui Chirtoacă

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Oameni din anturajul fostului primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, se plasează confortabil și în administrația actualului edil, Andre Năstase. Bloggerul Eugen Luchianiuc se referă, într-un material publicat astăzi, la Lilian Carp, fost șef de cabinet al lui Dorin Chirtoacă și actual deputat PL în Parlament.

”Prima ”achiziție” importantă cu experiență în a sta în funcții la Primărie deja este. Principal consultant pe scheme de aducere de bani din Primărie a fost pus Lilian Carp, actual deputat ales pe listele PLM. Lilian Carp a fost șef de cabinet la primatul precedent, Dorin Chirtoacă. Totodată el a fost cel care se visa în funcția de șef al domeniului Educației în Primărie”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat mai scrie că promovarea lui Lilian Carp în noua administrație a Chișinăului denotă disponibilitatea lui Năstase de a păstra fostele scheme, din perioada lui Dorin Chirtoacă.

”Faptul că Lilian Carp este printre consultanții noului primat dă de înțeles că Fleaș nu iese repede din Primărie”, conchide Luchianiuc.

sursa: politics.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img