OMOR la o piscină din Hâncești: Un tânăr de 20 de ani a fost împușcat de șeful Poliției criminale din oraș

18882312_1185915271531311_5899197490980018194_n

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost împușcat de către un polițist din Hâncești. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01.00, pe teritoriul unui centru de agrement din Hâncești, a anunțat adjunctul Procurorului General, Igor Popa, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit lui Igor Popa, trei tineri, de 20 de ani, au pătruns „fără permisiune” pe teritoriu, au intrat în piscină, moment în care și-au făcut apariția proprietarul bazinului, însoțit de șeful poliției criminale din Hâncești.

„În timp ce tinerii se aflau în bazin fără permisune, proprietarul, împreună cu colaboratorul de poliție, s-au apropiat rapid și au efectuat câteva împușcături în aer și în direcția unuia dintre tineri care a ieșit din bazin și se îndrepta spre ieșire. Tânărul a decedat în scuarul raional Hâncești si prima concluzie este o plagă produsă dintr-o armă de foc”, a declarat Popa.

Anterior, proprietarul piscinei s-ar fi plâns că persoane necunoscute intră ilegal pe teritoriu și provoacă daune materiale. În acest context, a decis să organizeze o ambuscadă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat. La moment, polițistul și proprietarul centrului de agrement se află în arest, iar ceilalți doi prieteni ai victimei au fost audiați.

Șeful poliției criminale a declarat în cadrul audierilor că a aplicat arma de foc în rezultatul unei altercații. Circumstanțele exacte urmează a fi stabilite.

UPDATE // Potrivit Deschide.MD, tânărul împușcat este Dan Osipciuc – fiul fostului șef SIS pe regiunea Hâncești. Băiatul se afla în compania altor doi tineri – Laurențiu Zagorodnîi, fiul deputatului PD Anatolie Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu – fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești. Toți trei tineri sunt născuți în 1998.

You may also like

Comments are closed.

By