O mulţime de surprize la Festivalul Medieval de la Complexul Etno-Cultural Vatra

646x4047

Eveniment de excepţie la Complexul Etno-Cultural Vatra. Pe 23-24 iunie, aici se va desfăşura cea de-a 4-a ediție a Festivalului Medieval.

Organizatorii îşi propun că reconstituie istoric obiceiurile și tradițiile de nuntă, iar vizitatorii sunt aşteptaţi la cel mai mare Ospăț Medieval organizat vreodată. În cadrul unei scene teatralizată de Nuntă la Curtea Domnească, sute de personaje își vor da întâlnire: mirele și mireasa, domnitori, aristocrați, nobili, cavaleri, străjeri, luptători în armură cu săbii și topoare, arlechini și bufoni.

De asemenea, vizitatorii vor avea parte de două zile de ”Chef Medieval”, cu vinuri în butoaie, purceluși la proțap, bucate pregătite la ceaun.

Tot la Vatra, se va desfăşura și Turneul internațional de lupte 1 la 1, 3 la 3 și lupte în masă. Iar cei mici vor participa la Campionatul Internațional de lupte medievale pentru copii, iar amatorii de tir medieval vor putea urmări Turneul internațional de tragere cu arcul medieval.

În aceeaşi perioadă, serile vor fi condimentate cu muzică live, reprezentații teatrale și fireshow, iar pe scena mare vor urca muzicieni străini și dansatori.

foto: canal3.md

You may also like

Comments are closed.

By