O femeie din Criuleni, ucisă de fostul iubit. Cadavrul l-a îngropat în grădină // FOTO

79

Un bărbat de 48 de ani din satul Bălăbănești, Criuleni, a fost reținut, iar apoi arestat preventiv, fiind suspectat de omorul fostei concubine.

Dispariția victimei a fost anunțată la 1 iunie. O femeie a solicitat ajutorul poliției din Criuleni pentru a-i găsi prietena, care de două zile nu răspundea la telefon și nici la domiciliu nu era.

Ca urmare a acțiunilor ample întreprinse de polițiști și procurori, s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai, victima, o femeie de 38 de ani, se afla acasă la fostul concubin. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, iar bărbatul a agresat-o, cauzându-i leziuni în regiunea capului, care au dus la moartea acesteia. Pentru a ascunde omorul, bărbatul a săpat o groapă în grădină și în noaptea de 1 iunie a îngropat cadavrul femeii, după care a dat foc la haine și telefon.

Screenshot_2

La 6 iunie, oamenii legii au efectuat percheziții în gospodăria concubinului și au găsit cadavrul victimei îngropat.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. De asemenea, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la medicina legală din Criuleni pentru efectuarea autopsiei.

Suspectul este arestat pentru 30 zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By