O fată de 14 ani din Moldova, violată și ucisă în Germania. Suspecții sunt doi imigranți (FOTO/VIDEO)

2-4-756x378

Corpul neînsuflețit al unei fete de 14 ani, originară din Republica Moldova, a fost găsit mutilat în orașul german Wiesbaden. Corpul Suzannei F. în vîrstă de 14 ani a fost găsit ieri, 7 iunie. De omorul și violul ei sunt suspectați 2 migranți.

Familia fetei au imigrat în Germania și locuiau în orașul Mainz. Tînăra își făcea studiile într-o școală din localitate.

Suzana a dispărut pe 22 mai, iar părinții au bătut alarma de îndată ce aceasta nu s-a întors de la școală. Cu toate că părinții au depus mult efort pentru a o găsi, speranța s-a spulberat repede. Fata a fost găsită fără suflare într-o rîpă din preajma orășelului Wiesbaden.

Corpul minorei a fost mutilat, iar înainte ca acesta să fie omorîtă a fost violată de mai multe ori, apoi asfixiată. Frînghia a fost găsită alături de victimă.

Poliția orașului Wiesbaden a declarat că de omorul Suzannei sunt suspectați doi migranți, Ali Bashars originar din Irak, în vârstă de 20 de ani este unul din ei. Totuși, acesta a reușit să părăsească Germania. La data de 2 iunie, acesta împreună cu părinții, cei 5 frați și surori a părăsit țara cumpărînd bilete spre Istanbul.

Al doilea bănuit este un cetățean turc în vârstă de 35 de ani.

Informația a devenit cunoscută atunci când Ali, i-a spus unui prieten de 13 ani care locuia în același cămin pentru migranți. Băiatul a spus aceste lucruri poliției locale.

În Germania, Ali Bashar este suspectat de mai multe infracțiuni printre care huliganism, atacul asupra unui polițist. În luna martie, el a devenit suspect într-un dosar de viol a unei fetițe de 11 ani. Ancheta asupra acestui caz continuă, dar cu toate acestea tânărul a reușit să părăsească țara.

sursa: telegraph.md

You may also like

Comments are closed.

By