Năstase și Maia Sandu continuă să mintă Parlamentul European despre situația din Moldova: afirmă că Silvia Radu conduce încă Primăria Capitalei

nastase maia sandu

Parlamentarii europeni sunt dezinformați în mod premeditat de liderul PPDA de la Chișinău, Andrei Năstase, și președintele PAS, Maia Sandu. Drept dovadă servesc informațiile false prezentate la ședințele de astăzi ale Comisiei de Comerț International (INTA) și Comisiei de Afaceri Externe (AFET) din Parlamentul European, în cadrul cărora a fost abordată chestiunea invalidării alegerile din 3 iunie, din Chișinău.

Astfel, directorul general pentru Europa și Asia Central în cadrul Serviciului European pentru Acţiune Externă (SEAE), Thomas Mayr-Harting a declarat că Silvia Radu ar fi încă la Primăria Chișinău și că va rămâne edil interimar.

„Din câte înțelegem, dna Radu este independentă, dar este destul de apropiată de PDM. Nu este clar când vor avea loc noi alegeri. S-ar putea ca acestea să fie întârziate, ceea ce înseamnă că dna Radu va rămâne în funcție pentru încă un an”, a declarat oficialul citat.

Amintim că Silvia Radu și-a anunțat suspendarea din funcția de primar interimar al Capitalei încă în data de 25 aprilie, cu ocazia lansării în campania electorală. Atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Ruslan Codreanu, care actualmente este edil interimar al Capitalei. Mai mult, după primul tur al alegerilor, din 20 mai, Silvia Radu a decis să plece din Primărie.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By