Năstase – o nouă prelungire a iluziilor toxice şi contra-productive

nastase

Noul primar de Chișinău, Andrei Năstase, este o nouă prelungire a iluziilor toxice şi contra-productive, cu care a fost hrănită, până în prezent, opinia publică de pe ambele maluri ale Prutului. De această părere este jurnalistul român Lucian Postu, care, într-un editorial publicat de portalul 7est.ro, se referă la așa-zisa miză a ”răului mai mic”.

”Andrei Năstase e acum noul ”rău mai mic“, la pachet cu Maia Sandu. Asemeni idiotului din snoava populară, ”elitele” româneze calcă pe aceeaşi greblă, doar cu nume schimbat. Dar lovitura va veni tot în frunte. Iar de câştigat vor câştiga vechi profitori, rrromânii de profesie, cu gura mare şi buzunare largi. Plus Rusia. Totul pe banii noştri, ai fraierilor majoritari”, scrie autorul citat.

În continuare, Lucian Postu trece în revistă un șir întreg de politicieni ratați, care s-au încadrat, de-a lungul timpului, în categoria ”răului mai mic”.

”Vi se pare că un asemenea politician ar trebui susţinut de ”lumea bună ” din România, chiar şi în numele teoriei ” răul cel mai mic”? În ultimii 28 de ani, ”răul cel mai mic” în Basarabia au fost, pe rând, Mircea Snegur, Iurie Roşca, apoi iar Snegur, Valeriu Matei, apoi iar Roşca, apoi Chirtoacă & Ghimpu. Iar rezultatele acestor mize le-a văzut orice om normal”, scrie editorialistul citat.

Autorul se referă și la echipa lui Andrei Năstase, constituită fie din unioniști ratați, fie din antiromâni sau exponenți ai lumii interlope.

”Printre membrii de bază ai echipei lui Năstase se numără foşti locotenenţi agresivi ai politicianului Iurie Roşca, ex-favorit al Bucureştiului, ajuns aliat oficial al anti-românului Voronin şi propagandist actual al intereselor ruseşti în Republica Moldova. Nu demult, Andrei Năstase a fost aliat cu anti-românul Igor Dodon şi cu interlopul Renato Usatîi, omul mafiei moscovite şi al serviciilor secrete ruseşti, fugit acum la Moscova”, notează Lucian Postu.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By