Năstase a dat-o în bară, recunoaște chiar el

0fae2696-ff1c-4279-a90c-34a8ca568a22

Protestul a fost prost organizat. A recunoscut-o chiar cel care a chemat oamenii în centrul Capitalei, Andrei Năstase. Acesta și-a cerut scuze în fața oamenilor pe care i-a adus în fața Parlamentului pentru că nu au fost pregătite toalete, dar nici apă sau plăpumi, asta chiar dacă i-a îndemnat pe protestatari să rămână acolo pe noapte.

Mai mult, au fost și probleme de sonorizare. După ce manifestanții au mers în marș din Piața Marii Adunări Naționale spre scuarul din fața Legislativului, a durat mai bine de oră până a fost adusă și tehnica de sonorizare. Oamenii din rândurile mai îndepărtate nu auzeau ceea ce se spune de pe scenă și mulți au plecat.

Amintim că protestul de astăzi a fost organizat de către PPDA, PAS, PLDM care au făcut anterior alianță politică pentru parlamentare, dar și câteva organizații neguvernamentale afiliate acestora. Manifestanții au protestat față de invalidarea de către Judecătoria Chișinău a rezultatelor alegerilor din Chișinău. Asta pentru că ambii candidați care au ajuns în turul doi au încălcat legea. Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe.

Mai mult de jumătate din participanții la protestul de azi au fost aduși din alte localități și care nu voteaza pentru primarul din Chișinău.

Sursa:  Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By