Ion Ceban și-a dat demisia de la Președinție: De luni, mă găsiți la Primărie

dodon ceban

Fostul candidat al PSRM la șefia Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că pleacă de la Președinție și că se va dedica proiectelor legate de bunăstarea mun. Chișinău. Ceban a spus că va fi prezent la Primărie în fiecare zi.

„Am discutat mult timp cu domnul Președinte și am decis împreună că, începînd cu ziua de astăzi, îmi prezint demisia din funcția de secretar și de purtător de cuvînt al președintelui.
Începînd cu ziua de luni, de la ora 8.00, inclusiv în week-end-uri, mă găsiți la Primărie, o să primesc cetățeni și o să lucrez la proiectele legate de municipalitate. Mă voi dedica în totalitate activităților pentru bunăstarea Chișinăului”, a declarat Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Ceban a dat asigurări că socialiștii nu vor bloca inițiativele bune care vor veni din partea noului primar.

„Vă asigur că socialiștii nu vor bloca nimic, vom susține toate inițiativele bune, iar cele care nu sunt în beneficiul cetățenilor – cu siguranță, nu. Astăzi înregistrăm în Primărie mai multe proiecte de decizie și vom ruga CMC să se convoace în regim de urgență, ca să operăm modificări la buget și să începem să facem lucruri frumoase”.

You may also like

Comments are closed.

By