Fundaţia “Edelweiss” a felicitat mămicile din Sîngerei // FOTO

big-echipa-fundatiei-lui-vlad-plahotniuc-edelweiss-a-felicitat-mamicile-din-singerei

Mai multe mămici de la maternitatea din orașul Sângerei au primit cutia cu daruri din partea Fundației Edelweiss, condusă de Vlad Plahotniuc.

Femeile au fost bucuroase să primească un asemenea sprijin. În cutia cadou, mămicile găsesc şi hăinuţe noi.

“Am acasă o fetiţă şi cu hăinuţele rămase de la ea am îmbrăcat şi băiatul. Aceste hăinuţe de la echipa Edelweiss îi vor prinde foarte bine”, a declarat o mămică.

“Înainte, nimeni nu mi-a oferit un asemenea cadou, cutia cu daruri este un ajutor important pentru noi”, spune o altă femeie.

big-ffccbcdb4f51abd16d95397757fecab4

Primarul din Sîngerei spune că se bucură mult că fiecare copil născut în oraşul pe care îl conduce poate beneficia gratuit de lucruri pentru care părinţii ar fi cheltuit mulţi bani.

“Este un proiect extrem de binevenit pentru copiii noştri din întreaga ţară. Ştiu că este iniţiat de o persoană cu suflet mare, pe care o cunosc foarte bine, domnul Vlad Plahotniuc. Şi eu m-am bucurat de această cutie cu lucruri necesare, cu trei luni în urmă, când a apărut pe lume nepoţica mea. Este extraordinar că fiecare familie primeşte un astfel de ajutor”, declară Gheorghe Braşovschi, primar Sîngerei.

big-1725c5f0bba71adbdff62e3f820ca455

big-1b6ef6503519ebf676353d25a33176e8

În fiecare an, la maternitatea din Sîngerei se nasc, în medie, 500 de copii. Directorul Spitalului, Lilian Brânză, mulţumeşte Fundaţiei şi spune că gestul lui Vlad Plahotniuc este unul de toată lauda.

“Apreciez mult acest proiect al Fundaţiei Edelweiss, care vine în sprijinul copiilor nou născuţi şi al mamelor tinere din raionul Sângerei. Este o iniţiativă nobilă, în sprijinul celor mici.”

Prin campania “O nouă viaţă”, desfăşurată în 24 de maternităţi din ţară, Fundaţia lui Vlad Plahoniuc “Edelweiss” a fost până acum alături de peste 15.000 de familii în cel mai important moment al vieţii, naşterea unui bebeluş.

You may also like

Comments are closed.

By