Falsul Jurnal TV: imagini care confirmă că simpatizanții lui Năstase au blocat circulația

Screenshot_7

Imaginile video, filmate la fața locului, confirmă că bulevardul Grigore Vieru a fost blocat de protestatari în sprijinul lui Andrei Năstase. Manifestanții, care intenționat merg în coloană pe la treceri de pietoni și blochează circulația, infirmă, în acest fel, falsul tirajat de Jurnal TV, potrivit căruia drumul este liber și transportul ar fi fost oprit intenționat de autorități.

Chiar și portalul Newsmaker, care se remarcă printr-o politică editorială favorabilă lui Andrei Năstase, a scris că simpatizanții acestuia au blocat strada.

”Protestatarii au blocat o porțiune din bulevardul Grigore Vieru. Ei merg pe trecerile de pietoni, perturbând traficul”, a scris Newsmaker.

Serviciul InfoTrafic al INP, informează că circulația transportului electric urban este sistată pe bulevardul Grigore Vieru, în ambele direcții. Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, manifestanții au blocat circulația contrar prevederilor legale. Inspectoratul General al Poliției cheamă cetățenii la calm, iar șoferii sunt rugați să evite circulația pe perimetrul acestor străzi.

Sursa:  Politics.MD

 

You may also like

Comments are closed.

By