Doi concubini au pus la cale un jaf: EA i-a făcut ochi dulci unui bărbat, au chefuit împreună, iar EL l-a atacat în drum spre casă

foto-2

Un bărbat în vârstă de 34 ani și concubina acestuia de 19 ani, anterior judecați, au fost reținuți, fiind suspectați de comiterea unui jaf. Incidentul a avut loc în noaptea de 6 mai, în sectorul Buiucani.

Un bărbat de 49 de ani a alertat Poliția Capitalei, comunicând că a fost jefuit de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada Pelivan. Potrivit lui, atacatorul l-ar fi agresat fizic şi deposedat de telefon mobil şi bani în sumă de 7000 lei, prejudiciul material constituind suma totală de 10 000 lei.

Poliţiştii sectorului Buiucani au iniţiat o cauză penală pentru săvârşirea infracţiunii de jaf, în cadrul căreia au fost demarate activităţi de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanţelor.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști, bănuitul împreună cu concubina sa ar fi planificat din timp scenariul jafului. Aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat şi deposedat de bunuri. Respectiv, după ce au chefuit în local, victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada I. Pelivan, unde agresorul s-a apropiat de el, l-a lovit violent în regiunea capului, l-a deposedat de bunuri, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Actualmente, bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, concubina lui este cercetată în stare de libertate, conform legislației în vigoare persoanele riscă de la 5 până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By