Deputat în primul Parlament, „total dezamăgit” de protestul de duminică: M-am simţit folosit

30a3e5bb-bad1-4285-9a7c-f44f12f40258

Protestul organizat de Maia Sandu și Andrei Năstase i-a lăsat dezamăgiți pe mai mulți manifestanți, care i-au susținut activ anterior. Ilie Bratu, unul dintre semnatarii Declarației de Independență, a constatat, că ambii sunt interesați doar de dividende politice și nu de interesele oamenilor. 

”Am revenit acasă de la protest…
Total dezamăgit! N-au cerut nici măcar anularea votului mixt sau alegeri în două tururi… Jos mafia şi Validare au fost lozincile de ordine… Au adoptat o rezoluţie din doar două puncte, principalul fiind validarea mandatului lui Andrei Năstase (AN)! Nici pomeneală de demisia Parlamentului sau de anularea votului mixt… AN, şi Maia Sandu (MS) nu mi-au oferit cuvântul… S-au temut să nu le stric planurile…”, a scris Ilie Bratu pe Facebook.

Acesta mai scrie că s-a simțit folosit și nu va mai admite ca așa ceva să se mai repete.

”Se pare că pe ei, AN şi MS, nu-i interesează decât treuca!…M-am simţit folosit… Am hotărât: mai mult n-o să se repete!

P:S. AN şi MS în persoana mea au pierdut un mare susţinător!”, a conchis deputatul din primul Parlament.

Păreri similare, dar într-un limbaj mai puțin literar, au fost exprimate și de alți participanți la manifestație. „Dă-i în … pe toţi! Cu nimeni nu mă leg eu, nici cu Andrei, nici cu alţii. Toată ţara văd că e de-a (urmează un cuvânt necenzurat)”, a declarat un bărbat într-un video publicat de today.md. „Nu-s într-un partid politic. Nu-mi plac. Au făcut ce-au vrut cu votul”, a conchis protestatarul.

Și Andrei Năstase a recunoscut că protestul de astăzi a fost prost organizat. Nu au fost asigurate toalete și nici măcar apă de băut. Mai mult, deși i-au îndemnat pe oameni să rămână în fața Parlamentului peste noapte și au promis că vor sta alături de ei, atât Maia Sandu, cât și Andrei Năstase au plecat.

sursa: hotnews.md / foto protest: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By