Articole de peste 200 mii lei, reținute în zona de frontieră (FOTO)

Screenshot_3

Polițiștii de frontieră din Direcția Regională Nord au contracarat trei cazuri de introducere ilegală a unor bunuri de larg consum din Ucraina în Republica Moldova. Cazurile au fost înregistrate în zona de frontieră la sfârșitul săptămânii precedente.

Angajații PF au acționat în baza unei informații operative în apropierea satului Criva, raionul Briceni. În acest sens, pe traseul național au fost stopate două mijloace de transport de model Volvo XC 90 și Vaz 2101.

În timpul cercetărilor efectuate s-a depistat o gamă vastă de bunuri, telefoane mobile, accesorii, electrocasnice, pesticide, produse alimentare și alte articole. La solicitarea polițiștilor de frontieră, conducătorii auto nu au putut prezenta careva acte de proveniență a mărfii.

Un alt cetățean al R. Moldova în vârstă de 37 ani, care se afla la volanul autoturismului de model Dacia Logan, a fost stopat în trafic pentru verificări. Incidentul s-a înregistrat pe zona de responsabilitate al sectorului poliției de frontieră Otaci.

În portbagajul mașinii s-a depistat o cantitate de mărfuri de larg consum în asortiment. Ulterior s-a confirmat că au fost introduse în țară cu abateri de la legislație.

În consecință, au fost întocmite procese verbale de constatare, iar articolele destinate comerțului au fost depozitate la sediul sectorului poliției de frontieră Criva și Otaci. Cazurile sunt cercetate de către polițiștii de frontieră din Direcția Regională Nord în vederea stabilirii circumstanțelor și a persoanelor implicate.

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_17

You may also like

Comments are closed.

By