Alexandru Machedon, șeful de campanie al candidatului PPDA, se retrage din politică

machedon nastase

Alexandru Machedon, fostul șef de campanie al candidatului PPDA la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, a anunțat public că se retrage din viața politică.

„Odată îndeplinită Misiunea pentru care m-am implicat, respectiv asigurarea victoriei și investirea în funcție a unui primar proeuropean în Capitală, revin la activitatea mea în cadrul Concernului StarNet”, a scris Alexandru Machedon, într-o postare pe Facebook.

„În calitate de reprezentant al Societății Civile, mă voi implica în continuare, alături de forțele proeuropene, în soluționarea problemelor majore ale țării noastre”, a mai scris Machedon.

Alexandru Machedon a fost unul din principalii finanțatori ai campaniei electorale a lui Andrei Năstase. În timpul campaniei, Machedon a fost periat serios de Andrei Năstase, după ce a publicat pe Facebook rezultatele unui sondaj intern, cu procentele pe care le-ar acumula candidaţii la funcţia de primar de Chişinău. Datele studiului o dădeau lider pe candidatul independent Silvia Radu – 23 la sută, urmată de socialistul Ion Ceban, cu 20%, iar Năstase era abia pe locul trei, cu 19%.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By