Adunarea Generală ONU va examina astăzi rezoluția privind retragerea completă a forțelor militare străine de pe teritoriul RM

assemblea-de-la-onu

Astăzi Adunarea Generală ONU va examina proiectul rezoluției înaintate de Republica Moldova ”Retragerea completă și necondiționată a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova”. Documentul va fi prezentat comunității internaționale de către Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

Reuniunea ONU, în care va fi supusă dezbaterilor rezoluția Republicii Moldova, va începe aproximativ la 17.00 -17.30, ora Moldovei, și poate fi urmărită pe http://webtv.un.org.

Prezentarea Rezoluției cu privire la ”Retragerea completă și necondiționată a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova” reprezintă o premieră diplomatică în istoria Republicii Moldova. Despre rezultatele dezbaterii în plen a Rezoluției respective Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va informa societatea civilă și mijloacele media printr-un comunicat de presă.

You may also like

Comments are closed.

By