Un individ de 32 de ani ar fi MĂCELĂRIT cadavrul tinerei din Cricova, găsit într-o geantă la Grătiești. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore

Screenshot_8

Un individ în vârstă de 32 ani este bănuit că ar fi fost implicat în omorul tinerei, găsită ieri.

Ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului sectorului Râșcani și cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP l-au reținut pe individ. Acum acesta se află pentru 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

În urma acţiunilor procesual-penale, sub conducerea procurorilor a Procuraturii mun. Chișinău, s-a stabilit că anume el a comis omorul tinerei în vârstă de 20 ani.

crima gratiesti
foto: politia.md

Cadavrul măcelărit al fetei a fost descoperit în dimineața zilei de ieri, 19 mai, pe malul iazului de la Grătieşti. Trupul neînsuflețit se afla într-o geantă. Medicul legist a constatat că victima avea urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului.

15267301135458
foto: unimedia.info

Ulterior, s-a stabilit că victima are 20 de ani și este locuitoare a oraşului Cricova.

Individul este și el din Cricova şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislației în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani sau cu detenție pe viață.

You may also like

Comments are closed.

By