Țârdea: Maia Sandu nu vrea ca Andrei Năstase să câștige alegerile locale

tirdea tribuna2

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, nu doreşte ca Andrei Năstase să câştige cursa pentru Primăria Capitalei, deoarece acesta ar putea negocia de pe poziţii de forţă locurile pe lista unui eventual bloc comun la alegerile parlamentare. Opinia a fost exprimată de către deputatul socialist Bogdan Țârdea, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21.

“Maia Sandu nu vrea ca Andrei Năstase să câștige alegerile locale, pentru că astfel el ar putea crește în rating și ar avea mai multe cerințe în procesul de desemnare a candidaților blocului electoral. Cel mai probabil, Maia Sandu îl va sabota pe Andrei Năstase”, a declarat Ţârdea, citat de hotnews.md.

Mai mult, susţine deputatul socialist, în cazul în care în turul doi al scrutinului ar accede socialistul Ion Ceban şi independenta Silvia Radu, liderul PAS ar putea opta deschis pentru Silvia Radu.

“În cazul în care Ion Ceban și Silvia Radu vor trece în al doilea tur, nu exclud faptul că Maia Sandu ar putea să o susțină pe Silvia Radu. Maia Sandu are un joc ascuns cu PD. Maia Sandu este omul Departamentului de Stat al SUA, la fel și Plahotniuc lucrează cu Departamentul de Stat. În 2018 ei vor crea o alianță în numele integrării europene”, a mai spus Ţârdea.

foto: tribuna.md

You may also like

Comments are closed.

By