Silvia Radu renunță la dezbaterile electorale: Adevărata dezbatere este în stradă

radus

Candidatul independent Silvia Radu spune că nu va mai participa la dezbaterile electorale fiind dezamăgită de calitatea acestora. Într-o postare pe Facebook, Radu afirmă că politicienii spun doar minciuni și fac declarații populiste.

“Am participat la o singură dezbatere în acesta campanie electorală, la începutul ei. Am constatat atunci că politicienii vin la dezbateri ca să spună minciuni, ca să facă declarații populiste, din care publicul nu se alege cu nimic bun. Așadar, am decis să nu mai particip la astfel de dezbateri politice, nu am ce să dezbat cu politrucii, nu pot și nu vreau să concurez cu minciunile și fanteziile lor. Ar fi în contradicție cu comportamentul meu pozitiv din campania electorală de până acum”, a scris Radu pe Facebook.

În același timp, candidatul independent se arată convinsă că adevărata dezbatere este în stradă cu locuitorii Capitalei.

“Oamenii au nevoie de fapte concrete, realizabile, nu de promisiuni. Adevărata dezbatere este în stradă, cu locuitorii Chișinăului, pe care i-am ascultat zi de zi în această campanie și le-am răspuns la toate întrebările puse”, a mai scris Silvia Radu.

You may also like

Comments are closed.

By