Silvia Radu: Candidații trebuie să vină cu oferte realiste. Dacă promiţi că vei construi un nou cosmodrom Boiconur, nu te va crede nimeni

5

Programul de administrare a Chişiunăului al candidatului independent la funcţia de primar de Chişinău, Silvia Radu, a fost întocmit în urma mai multor discuţii cu cetăţennii municipiului. Declaraţia a fost făcută în cadrul Clubului de Presă „Rezonanța Socială”, desfăşurat în gospodăria familiei Radu.

“Programul conţine tot ceea ce am discutat cu cetăţenii oraşului şi toate schimbările pe care oamenii le vor”, a declarat Silvia Radu, citată de timpul.md.

În opinia candidatului, cele mai grave probleme, semnalate de locuitorii Chişinăului sunt calitatea proastă a drumurilor, corupţia din Primărie, starea dezastruoasă a transportului public, instituţii şcolare şi preşcolare nereparate.

În cadrul aceluiaşi interviu, Silvia Radu a mai spus că oferta celor care pretind la postul de primar trebuie să fie realist, deoarece oamenii cunosc foarte bine care este situaţia din Capitală.

“Dacă promiţi că vei construi un nou cosmodrom Boiconur, e normal că nu te va crede nimeni, pentru că nu e real. Oamenii ştiu foarte bine ce se întâmplă în oraşul în care locuiesc”, a declarat Silvia Radu.

Aceasta a mai spus că oameni au obosit de poiticianism şi războaie şi vor doar ca municipiul Chişinău să iasă din comă.

“Oamenii au obosit de politicieni. Scopul lor este doar să adune dividende politice. Acțiunile vorbesc, însă, mai mult decât vorbele. Un primar nu trebuie să reprezinte interesul unui anumit partid, ci să facă ceva pentu binele cetățenilor”, a mai spus candidatul independent la funcția de primar de Chişinău.

You may also like

Comments are closed.

By