Și-a dat arama pe față! Andrei Năstase vrea, de fapt, să fie PREMIER (VIDEO)

nastas

Liderul Partidului Platforma DA din Moldova a participat recent la emisiunea JOCURI DE PUTERE la televiziunea Realitatea TV din România. În cadrul emisiunii s-a discutat despre alegerile locale din Chișinău, care vor avea loc pe 3 iunie (turul doi). La un moment dat Andrei Năstase a declarat că Ion Ceban trebuia să fie din primul tur „premier”. Totuși Ceban și Năstase concurează pentru funcția de „primar”.

Eroarea de vorbire a lui Andrei Năstase se încadrează în teoria psihanalitică a micilor acțiuni ratate, expusă de celebrul psihanalist evreu austriac Sigmund Freud. Conform acestei teorii, omul din interție spune nu ceea ce vrea să spună, dar spune ceea la ce se gândește cu adevărat. Astfel, deși politicianul de la Chișinău luptă pentru funcția e primar, el în sine lui visează să devină prim-ministru. Cel puțin asta demonstrează știința psihologiei aplicate.

Amimtim că îm primul tur al alegerilor din capitală, care s-au desfășurat pe 20 mai, Andrei Năstase a acumulat 32% din voturi, iar Ion Ceban 40%. Cel care va învinge în turul doi va deveni primar de Chișinău pentru un singur an pentru că în 2019 vor avea loc alegeri locale ordinare.

sursa: telegraph.md / foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By