UPDATE // Semafor inteligent pe șoseaua Balcani. Astăzi a fost pus în funcțiune (FOTO)

semafor balcani petricani

Un nou obiectiv de semafor inteligent a fost instalat pe șoseaua Balcani, intersecție cu strada Petricani din sectorul Râșcani al capitalei.

Obiectivul de semafor va fi pus în funcţiune începând astăzi, ora 10.00.

Acesta este alcătuit din 9 semafoare pe bază de LED, direcționate prin GSM și dotate cu senzori pentru colectarea informațiilor ce va asigura dirijarea adaptivă a transportului în zonă pe durata a 24 ore.

semafor balcani petricani.jpeguui

semafor balcani petricani.jpeg44

Decizia de a monta obiectivul de semafor pe una din cele mai aglomerate intersecții cu șoseaua de centură a capitalei a fost luată pentru a spori securitatea circulației din zonă, reducerea ambuteiajelor și fluidizarea traficului rutier.

Lucrările de construcție a semaforului au durat două săptămâni și au fost executate de către întreprinderea „NET-Sistem” SRL, iar costul total al lucrărilor este 660 mii lei. De asemenea, în zonă a fost realizate lucrări de amenajare a intersecției, prin instalarea indicatoarelor de circulație, asfaltarea și aplicarea marcajului rutier.

semafor balcani petricani.jpeg4

semafor balcani petricani

UPDATE // „Am promis, s-a făcut. Un nou semafor inteligent la intersecția străzilor Petricani și Șoseaua Balcani.

Ultima dispoziție pe care am semnat-o în calitate de Primar General Interimar a fost cea de montare a acestui semafor. Iată, că proiectul meu a fost dus la bun sfârșit și pentru asta le mulțumesc celor din aparatul Primăriei.

Fapte nu vorbe. Administrație nu politică. Dacă aceste două principii sunt respectate, cetățeanul are cel mai mult de câștigat”, a scris Silvia Radu pe Facebook, la care a adăugat o fotografie.

32690002_1886121721438005_4309073673702080512_n

Un obiectiv similar de semafor a fost montat la finele anului trecut, pe șoseaua Balcani, intersecție cu str. Tudor Vladimirescu, orașul Durlești și satul Dumbrava, comuna Trușeni.

You may also like

Comments are closed.

By