Secvențe incredibile la întrunirile electorale ale lui Năstase: Dialoguri telefonice cu Dumnezeu

nastase fb.jpg7

Candidatul Partidului Platforma DA la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase apelează la cele mai absurde acțiuni de PR. În cadrul unei reuniuni electorale, acesta a apelat la serviciile ”doamnei Silvia din Irlanda”. În fața celor prezenți, pretinsa clarvăzătoare s-a apucat să-L telefoneze lui Dumnezeu, pentru a-L ruga să-l facă pe Andrei Năstase primar de Chișinău.

Imaginile tragicomice au fost făcute publice de către bloggerul Anatolie Chirilov, care se arată oripilat de această secvență jenantă.

”Nu e glumă, oameni buni, omul acesta e atât de obsedat de funcție, încât e gata să apeleze la cele mai absurde mișcări de PR. Mișcare ce a provocat mult amuzament și totodată milă de impotența politică a lui Năstase”, scrie bloggerul citat.

”La o conferință, Andrei Năstase a invitat o ”proorociță” care s-a prezentat ca ”Doamna Silvia din Irlanda”, care ieșind a început ”să vorbească cu Dumnezeu”, declarând că Dumnezeu îl susține pe clientul său. El însă nu se rușina de acest lucru, în comparație cu unii colegi de ai săi care de rușine au aplecat ochii în jos și râdeau sub mustăți…”, notează Anatolie Chirilov.

În final, bloggerul se îndoiește de faptul că ”dialogul dnei Silvia” cu Dumnezeu îl va ajuta pe Năstase să câștige alegerile.

”Dacă ”tanti Silvia din Irlanda” a spus astfel, atunci Năstase e ”noul primar” la fel ca și președinte de țară”, a conchis Anatolie Chirilov.

Screenshot_3

Screenshot_14

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By