Sărbătoare la Nisporeni // Pupo, Inna, Zdob și Zdub, BrioSonores, Natalia Barbu, au făcut furori la cei 400 de ani ai orașului (VIDEO Canal2)

nisporeni_69735100

Peste 12 mii de oamenii s-au adunat ieri în centrul orașului Nisporeni la un concert de zile mari, dedicat împlinirii a 400 de ani de la atestarea documentară a oraşului. Pe scenă au urcat artişti de muzică populară, de estradă, nume sonore ale muzicii internaţionale precum Pupo sau Inna, informează canal2.md.

Pe scenă au urcat mai mulţi artişti de muzică populară, acompaniaţi de orchestra fraţilor Advahov. Au urmat băieții de la BrioSonores, Natalia Barbu şi alţii. Cei mai mulţi oameni s-au adunat în Piaţa Ştefan cel Mare din Nisporeni la ora 21, când pe scenă a urcat formația Zdob şi Zdub.

„Orașul nostru e viu și sufletul lui încă ne va duce spre noi și noi culmi. Această sărbătoare de astăzi nu ar fi fost posibilă fără fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss”, a spus primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.

„O sărbătoare când noi deschidem ușile în casa mare, care este permanent suficient de încăpătoare”, a spus președintele raionului Nisporeni, Ghenadie Verdeş.

De la eveniment nu au lipsit demnitari, printre care premierul Pavel Filip, liderul Democrat Vlad Plahotniuc, speakerul Andrian Candu.

„Mi-aduc aminte în copilărie, mulți ani până acum, veneam prin Nisporeni pentru că frecventam școala muzicală din Nisporeni sau veneam la competițiile sportive. În Nisporeni, căldura oamenilor a rămas aceeași, oameni primitori, buni la suflet, deschiși”, a spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc le-a mai promis locuitorilor din Nisporeni că va construi terenuri de joacă şi sportive în întreg oraşul. Iar preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a spus că a rămas impresionat de concert.

„O atmsoferă incendiară, o atmosferă frumoasă. Un oraș frumos, cu chipuri frumoase, așa cum merită întreaga țară. Ne bucurăm că împreună cu colegii am reușit să ajungem aici să vă transmitem mesajele de felicitare”, a spus președintele Parlamentului, Andrian Candu.

„Această atmosferă pozitivă pe care o văd astăzi, această atmosferă de dispoziție bună să vă însoțească nu numai azi, dar întotdeauna”, a spus prim-ministru, Pavel Filip.

Ulterior, oficialii au făcut o baie de mulţime. Zeci de oameni au profitat de ieşirea demnitarilor şi au făcut poze cu ei.

Sărbătoarea a culminat cu prestaţia cântăreței din România, Inna.

La miezul nopții, piaţa a fost luminată de un grandios foc de artificii.

You may also like

Comments are closed.

By