Recidivist reţinut de poliţiştii sectorului Botanica // FOTO

foto-IP-B

Un individ în vârstă de 27 ani, originar din Chişinău a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie Botanica. Acesta este bănuit de comiterea unui furt şi a unui jaf, ambele în sectorul Botanica al capitalei. Individul a fost eliberat recent din puşcărie, unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru infracţiuni similare.

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, pe data de 9 aprilie, bănuitul ar fi sustras dintr-o farmacie amplasată pe str. Independenţei, bani şi două telefoane mobile – unul de model „Nokia” în valoare de 2000 lei şi un telefon de model „Samsung” în valoare de 2000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 4150 lei.

Alt caz a avut loc pe data de 15 aprilie când făptaşul ar fi fost implicat într-un caz de jaf comis pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Acesta a sustras de la o femeie în vârstă de 39 de ani o bicicletă în valoare de 5700 lei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 30 de zile pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Acesta este cercetat penal pentru furt şi jaf, şi conform legislaţiei penale în vigoare, riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By