Presa Țopilor taxată pentru că face politică pe marginea incidentului în care au fost implicați doi luptători de arte marțiale

13564620-d-39-orientation-pour-les-medias-internet-affiche-journaux-magazines-et-la-radio-television-1

Modul impardonabil în care o parte a presei a politizat incidentul cu sfârșit tragic, în care au fost implicați doi luptători de arte marțiale, este taxat dur pe rețelele de socializare.

Astfel, bloggerul Anatolie Chirilov se arată indignat de faptul că mai multe instituții media au folosit poza în care unul dintre suspecți apare alături de deputatul PDM Constantin Țuțu, deși ultimul nu are nicio legătură cu incidentul respectiv.

”O mai mare tragedie e faptul că presa din Moldova face politică pe acest caz, postând poze cu cel implicat și Constantin Țuțu cu titluri manipulatoare.

De ce unii trebuie să răspundă de acțiunile altora? Și cum Țuțu a devenit vinovat de acest caz? A fost prezent acolo cumva? El i-a trimis să facă haos în acel club? Se știe de la ce a început totul și cum a decurs această istorie și cine se face vinovat?”, scrie Anatolie Chirilov, într-o postare pe Facebook.

Chirilov le recomandă jurnaliștilor de la instituiile media care manipulează să uzeze, pentru echilibru, și de imaginile în care liderul PPDA, Andrei Năstase, apare alături de penalul fugar la Moscov, Renato Usatîi. ”Câți din presa ca Agora.md, ProTV Chişinău JurnalTV.md Unimedia au făcut știri unde au atașat poza lui Năstase cu Dodon, insinuind că liderul PPDA e complice la creditele neperformante pe care le-a luat Dodon, câți din această presă a atașat poze cu Năstase și Usatîi, insinuind că sunt complice la tentativa de omor a lui Gorbunțov?”, notează bloggerul citat.

De aceeași părere este și internautul Victor Grigoriu. ”Dacă voi credeți că dacă ai o poză cu cineva, ap asta-i gata, înseamnă că ei sunt cei mai buni prieteni, vă mai dau și eu vreo câteva poze cu prieteni buni! Vizionare plăcută! Faceți concluziile!”, se conține în postarea lui Grigoriu, însoțită de o imagine în care Andrei Năstase apare alături de Renato Usatîi.

You may also like

Comments are closed.

By