Pe cine susține PDM și Vlad Plahotniuc în alegerile din Chișinău? „Doar cu aceste două partide să nu votați, au distrus capitala!”

plahotniuc 44

Partidul Democrat din Moldova își îndeamnă membrii și simpatizanții să iasă la vot duminică și să aleagă pe oricine vrea, numai nu candidatul socialiștilor sau al liberalilor. Aceste formațiuni, în opinia democraților, nu au dreptul moral să pretindă să mai conducă vreodată Capitala. Apelul a fost transmis de către purtătorul de cuvânt al formațiunii, Vitalie Gămurari.

Potrivit democraților, cele două partide au avut cele mai multe voturi în Consiliul Municipal Chișinău și au ținut ani de zile Primăria în dezastru, din cauza modului în care a fost administrată. Gămurari a menționat că PDM este dezamăgit și de faptul că partidele pro-europene nu au reușit să desemneze un candidat comun pentru primăria Capitalei, fapt care i-a avantajat pe socialiști.

”Partidele din opoziția de dreapta au ratat șansa de a se uni, preferând din nou să fie individualiste. Acesta este un element de imaturitate. Ați văzut campania electorală, unde s-au atacat unii pe alții. Nu au găsit un singur candidat, care ar fi avut șanse să câștige alegerile din primul tur”, a spus Gămurari.

Situația poate fi schimbată prin prezența mare la vot. În acest context, Gămurari a reiterat apelul PDM ca pe 20 mai, locuitorii din Chișinău să meargă la urne în număr mare.

”Să arătăm că ne pasă de viitor”, a declarat purtătorul de cuvânt al democraților.

 

You may also like

Comments are closed.

By