O femeie din Capitală, înșelată de 83 000 de lei. Cum a fost păcălită de „reprezentantul unei firme” ce vinde ochelari de soare

foto-8

O femeie în vârstă de 65 de ani, locuitoare a capitalei, s-a adresat cu o plângere la IP Buiucani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, declarând că ar fi fost înşelată de bani în sumă de 83 000 lei de către un necunoscut. Potrivit acesteia, individul s-a prezentat în calitate de reprezentant al unei companii ce vinde ochelari de soare şi i-ar fi spus că în urma unei loterii ar fi câştigat un apartament cu 3 odăi.

În cadrul investigaţiilor demarate, forţele de ordine au constatat că victima ar fi oferit escrocului bani în mai multe tranşe, în perioada de timp a lunilor ianuarie până în luna mai curent, banii fiindu-i solicitaţi pentru a intra în posesia apartamentului. Individul a fost reţinut în flagrant de către poliţişti când primea de la victimă o altă tranşă de bani în sumă de 600 euro.

Conform primelor informaţii acumulate de către ofiţerii de investigaţii, suspectul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală, care ar fi fost implicat anterior în mai multe cazuri de jaf şi escrocherie.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul este cercetat în stare de libertate. Conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă să fie sancționat cu închisoare pentru un termen de până la 6 ani.

You may also like

Comments are closed.

By