Mai multă siguranță pe trasee // Liderul PD anunță un nou proiect de care se va ocupa premierul Filip

politia2

Consiliul Național pentru Securitatea circulației rutiere va fi reorganizat, a anunțat președintele PD, Vlad Plahotniuc. Astfel, acesta va deveni Centrul de coordonare în domeniul siguranței rutiere de care se va ocupa premierul Pavel Filip.

În cadrul Centrului vor fi elaborate acțiuni concrete privind reducerea numărului de accidente și creșterea siguranței cetățenilor.

„A existat cândva un Consiliu Național pentru Securitatea circulației rutiere, care din motive necunoscute încă, din 2013, a încetat să mai funcționeze. De aceea, am convenit ca, la nivelul Guvernului, acel Consiliu să fie reorganizat într-un Centru de coordonare al siguranței rutiere, care să vină cu măsuri clare și ferme, cu un plan de acțiuni concret pentru reducerea numărului de accidente și creșterea siguranței cetățenilor noștri. Este un proiect care va fi coordonat de domnul primul ministrul și așteptăm ca în perioada următoare să se facă pași concreți în acest domeniu, iar cetățenii să circule într-o mai mare siguranță pe drumurile publice”, a menționat Vlad Plahotniuc în cadrul unui briefing.

You may also like

Comments are closed.

By