Machedon, foc și pară // Oamenii nu vor să instaleze la balcoane bannerele cu Năstase

nastase3

Pentru instalarea unui banner electoral cu imaginea lui Andrei Năstase la balconul apartamentelor, locuitorii capitalei sunt plătiți cu 1000 de lei, de către echipa candidatului PPDA la funcția de primar de Chișinău. Chiar și așa, oamenii nu se calcă în picioare să accepte acest chilipir electoral.

Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie, într-un material publicat astăzi, că staff-ul lui Andrei Năstase este foc și pară pe agenții săi electorali, care nu prea reușesc să convingă cetățenii să afișeze astfel de bannere.

„Machedon, șeful staff-ului electoral a lui Andrei Năstase, e foc și pară. Iată ce scrie într-un grup al antimayașilor #neDAiști:

„Noi nu mai facem nimic până când nu văd 200 de bannere instalate pe balcoane sau gard! Vă rog să fiți mai responsabili cu banii care se cheltuie! Cele 200 de bannere demult îs tipărite, dar instalarea lor pe balcoane nu se mișcă mai deloc”, scrie Luchianiuc.

Potrivit sursei citate, și Andrei Năstase este deranjat de această stare de fapt. ”Andrei Năstase, în același grup închis a scris următoarele: „Va rog să acumulăm fotografii cu bannerele votez AN de pe blocurile de locuit”, notează bloggerul. Acesta vine și cu un mesaj către locuitorii orașului.

„Dragi chișinăuieni, dacă vedeți așa solicitări, acceptați-le. Pentru instalarea unui astfel de banner oamenii primesc în jur de 1000 de lei”, a mai scris Luchianiuc.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By