Lista lui Schindler: Usatîi, Morari, Ursachi, Platon, Gofman…

usatii

Articolul denigrator la adresa Republicii Moldova, publicat de scandalosul Jonh Schindler, este distribuit la greu pe rețelele de socializare, de persoane din anturajul penalului-fugar la Moscova, Renato Usatîi sau despre care spune că sunt plătite de oligarhul condamnat Veaceslav Platon.

Printre fanii lui Schindler din Moldova se numără controversata avocată Ana Ursachi, care i-a apărat în instanţă pe Andrei Năstase, Renato Usatîi și Veaceslav Platon. ”Un articol care merită citit și tradus în română, să-l poată citi toți acasă”», a postat Ana Ursachi, pe Facebook.

De asemenea, articolul mai este promovat, tot pe Facebook, de Dmitri Ciubașenko, fost candidat la funcția de președinte din partea formațiunii «Partidul Nostru», al lui Renato Usatîi. Și Natalia Morari, jurnalistă la postul de televiziune TV 8, canal care tirajează toate știrile lui Usatîi sau Platon, recomandă publicului opera mizerabilă a lui Jonh Schindler.

Subiectul a fost distribuit pe rețele sociale și de către Ștefan Gligor, unul dintre simpatizanții Maiei Sandu, șeful grupului pentru referendumul anulat anti-mixt.

Amintim că articolul citat repetă cu fidelitate replicile promovate de Jurnal TV și Renato Usatîi, iar portalul telegraph.md a scris că Schindler a fost plătit de Veaceslav Platon și Mihail Gofman, din banii furați din sistemul bancar.

Presa a mai scis că Jonh Schindler a fost subiect al unei investigații interne comportament neadecvat la Naval War College, în 2014, unde acesta a predat mai mulți ani. El a transmis mai multor persoane poze cu penisul său, însoțite de mesaje ofensatoare. Administrația colegiului a anunțat că a adus la cunoștința lui Schindler concluziile anchetei și i-a oferit șapte zile pentru un răspuns, înainte ca să fie luată vreo decizie oficială. Ca urmare, Schindler a preferat să demisioneze.

După acest scandal, Schindler a renunțat pentru un timp să posteze pe rețele de socializare.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By